Casapoint ApS er en mindre tegnestue med base i Karlslunde. Tegnestuen er et anpartsselskab, som ejes og drives af Brian Sillemann, arkitekt og bygningskonstruktør m.a.k. Vi har mange års erfaring med at udføre en bred vifte af opgaver inden for arkitektur og byggeteknik. Til specielle opgaver har Casapoint ApS nogle faste medarbejdere på freelancebasis. Det gør os i stand til at løse næsten alle opgaver og stadig holde omkostningerne nede. Vi udfører opgaver i hele Danmark samt det sydlige Sverige. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi løser opgaver inden for arbejdsområderne: renovering; om- og tilbygninger; bygherrerådgivning; projektstyring; nybyggeri; bygningsbrandteknik; tilstandsvurdering, drift og vedligeholdelse samt 3D-visualisering og fagtilsyn. Vi sætter en ære i, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og til fast pris og tid uden ubehagelige overraskelser.

Vi bringer en masse ideer og energi til samarbejdet med bygherren, og vi kan håndtere en lang række opgaver uden at miste overblikket i stressede situationer.

Vi har specialiseret sig i byggerådgivning, efterisolering af bygninger, projektering af enfamiliehuse, tilbygninger samt totalrenoveringer. Derudover besidder vi ekspertviden om glas og dens anvendelse i byggeriet.


Priser hos Casapoint ApS

  • Timesats = 1000,- kr.
  • Honorar procentsats = 5 – 20 % af håndværkerudgifter, afhængig af opgavens karakter.
  • Fast honorar = Afhængig af opgavens karakter.

Alle priserne er ex. moms og gældende frem til 1. januar 2022


Casapoint ApS udfører ydelser efter FRI og DANSKE ARK’s ydelsesbeskrivelser.
Casapoint ApS er medlem af konstruktørforeningen.


Prof.Ansvar forsikring: Topdanmark
Police: E 1569 975 014

Hvorfor os?

Casapoint ApS er en professionel tegnestue, som har flere års erfaring, mere end 100 afsluttede sager og derved bred kompetence inden for arkitektur og byggeteknik. Vi løser arkitekt-, konstruktør- og ingeniøropgaver for andels- og ejerforeninger, private, erhverv såvel som det offentlige. Med Casapoint får du en energisk og fleksibel sparringspartner, der kan håndtere spidsbelastninger og bevare overblikket, når der kommer udsving i arbejdsforløbet. Vi har specialiseret os i byggerådgivning, efterisolering af ejendomme – store som små – samt projektering af nybyggeri, tilbygninger og renoveringer. Vores vision er at forbedre ejendomme og bringe dem op på et bæredygtigt niveau via vores arbejde. Vi løser både store og små opgaver. Send en mail eller ring til os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

underskrift

0%
Tilfredse kunder
0+
Afsluttede projekter
0
Igangværende projekter

Arkitekter, Bygningskonstruktører & Ingeniører

Brian William Sillemann

Indehaver - Arkitekt & Bygningskonstruktør
Mobil: 40640070