Vidste du at rådgiverhonorar typisk betales tilbage ved at udsende projektet i udbud, og mere til !
Dette grundet den lavere entreprisesum ved et gennemarbejdet projektmateriale !

Vores typiske opgaver ifm. renovering af boligforeninger
Tag & facader, sokkel og vinduer
udvendige døre, kloak, friarealer
wc og bad, køkkener, afløb
vandinstallationer, ventilation
hovedtrapper og bitrapper

Det typiske forløb:
1. Du kontakter Casapoint på tlf. 31 21 22 20 og aftaler er uforpligtende møde.
2. Ejendommen bliver registreret og der laves et rammebudget som vedtages i foreningen
3. Byggeprojektet projekteres og sendes i udbud til entreprenørene
4. Udførelse af byggeprojektet foregår og efterfølgende aflevering af projektet


De ældre andelsbolig- og ejerforeninger rummer et enormt udviklingspotentiale: Loftsrum kan udnyttes til beboelse, som kan forbedre foreningens økonomi og komme samtlige andelshavere og ejere til gode. Altaner eller en fælles tagterrasse kan give mulighed for lys og luft. Et gårdareal kan udvikles med bedre faciliteter for børn og voksne.

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne, og du har sikkert visionerne for, hvordan din andelsbolig- og ejerforening skal se ud i fremtiden. Ud over de spændende tilbygninger er der naturligvis også den løbende renovering, der bevarer bygningen i en god stand og derved fastholder foreningens samlede værdi. Casapoint kan hjælpe jer med både tilbygning og renovering.

Hvad enten din andelsbolig- eller ejerforening står over for en mindre renovering, en totalrenovering eller en tilbygning, skal der foretages en del praktisk arbejde, inden selve arbejdet kan sættes i gang.

En bestyrelse i en andelsbolig- eller ejerforening består typisk af en gruppe engagerede og hårdtarbejdende medlemmer, men de har oftest et fuldtidsarbejde ved siden af og har desuden ikke et udbredt kendskab til byggebranchen.

Flere foreninger har en “håndværkerliste” med fast tilknyttede håndværkere, og de tilbydes ofte samtlige job i bebyggelsen inden for deres fag. Men det er ikke altid den bedste løsning. Som byggerådgiver hjælper vi jeres andelsbolig- eller ejerforening med at få strikket den pakke sammen, som giver jer de bedste priser. Og her kan der ofte være mange penge at hente.

Som andelshaver eller ejer hæfter du direkte, hvis økonomien i et byggeprojekt ikke holder, og i de fleste foreninger vil det betyde en højere husleje/fællesudgift eller en besparelse i fremtidige budgetter. Om det så betyder, at der skal spares på nye planter til gården eller maling af trappeopgangen, så vil du komme til at mærke det. Casapoint kan være med til at sikre, at I undgår ekstraudgifter.

En anden udfordring er at overholde tiden i byggeprojektet. De fleste byggeopgaver vil give en vis form for gene for beboerne i foreningen gennem larm, støv og evt. håndværkere i lejligheden. Under ombygning kan det i tilfælde være nødvendigt at forlade lejligheden i kortere eller længere perioder. Med Casapoints byggerådgivning er jeres andelsbolig- og ejerforening i trygge hænder, når der skal bygges om, og vi vil gøre alt for at minimere de gener, der kan opstå.

Hvis du sidder i en andelsbolig- eller ejerforeningsbestyrelse med planer om små eller store forbedringer til din forening, kan du med fordel trække på den erfaring, vi har på området som byggerådgiver til andelsbolig- og ejerforeninger. Vi kan komme forbi til et bestyrelsesmøde en hverdagsaften eller en weekend og fortælle om processerne, når et bygge-/renoveringsprojekt skal startes op, og ikke mindst om de faldgruber, der skal sættes fokus på. Desuden tilbyder vi assistance med tilbud og kontrakter, og vi kan også følge projektet helt til dørs og repræsentere dig, når arbejdet skal synes, eller der er vigtige møder med håndværkere i dagtimerne. Uanset hvad vil det altid være vores mission at holde dine udgifter inden for budgettet (og helst under) samt garantere den købte kvalitet til den aftalte tid. Næste generalforsamling bliver lidt sjovere, når dagsordenen ikke indeholder huslejestigninger, men i stedet forslag om en gasgrill til den nye tagterrasse.

Vi har særlige kompentencer inden for efterisolering af alle typer ejendomme, f.eks. etageejendomme.
Casapoint tilbyder også rådgivning i forbindelse med vandskader, forsikringssager mv.


Processen:

 1. Møde med Casapoint, hos kunden eller på vores kontor – her afdækkes behov, ønsker, byggegrunden mv.
 2. Vi fremsender vores tilbud på de ønskede ydelser.
 3. Rådgiverkontrakt underskrives
 4. Besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af rammebudget.
 5. Finansiering og vedtagelse af projektet i foreningen
 6. Evt. Byggeansøgning sendes til kommunen
 7. Det endelige detaljerede projektmaterialer udarbejdes
 8. Projektet sendes i udbud hos ca. 3 entreprenører
 9. Kontrakt mellem entreprenør og kunde (bygherre)
 10. Udførelse af byggeriet pågår 4-6 mdr, tilsyn i byggeperiode
 11. Aflevering af færdigt projekt

Du har én kontaktperson under hele forløbet!

Aftal et møde

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller vil du kontaktes af en rådgiver

Kontakt

BROCHURE

Download vores brochure til boligforeninger.

Download

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller vil du kontaktes af en rådgiver?
Udfyld nedenstående og bliv kontaktet inden længe !

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked