Vi har idéen og løsningen til projektet.

Står din virksomhed overfor et byggeprojekt, kan Casapoint hjælpe med alle rådgiverydelser i forbindelse med dette, hvad enten det drejer sig om nye bygninger, tilbygninger, indvendig renovering mv. Casapoint tegner og beregner, så din virksomhed får opfyldt alle de krav den måtte have såsom tilgængelighed, arbejdspladser, lys, lyd, brand, arbejdsforhold osv.

Vi beskæftiger os med alle typer for erhvervbygninger fra kontorbygninger til stålhaller, etageejendomme, hoteller, daginstitutioner, restauranter, produktionshaller, landejendomme, landbrugsbygninger mv.

Vores arbejdsområde spænder vidt og dækker alle arkitekt- og ingeniørrelaterede opgaver inden for rådgivning og projektering.

Er der områder, hvor vi ikke selv besidder de nødvendige kompetencer, har vi et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at finde den rigtige løsning under Casapoints kompetente ledelse og styring.

Hos Casapoint inddrager vi vores faglige bredde gennem hele projektet – fra idé til aflevering. På den måde overlades intet til tilfældighederne, og eventuelle problemstillinger tager vi opløbet og løser, før de bliver til problemer.


Casapoint kan hjælpe dig med alle rådgiverydelser i forbindelse med nybyggeri bl.a. :

 • Skitseprojekter
 • Myndighedsprojekter
 • Udbudsmaterialer
 • Fagtilsyn
 • Rendering
 • 3D modellering

Aftal et møde

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller vil du kontaktes af en rådgiver

Kontakt


Et udpluk af vores projekter, erhverv:


Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller vil du kontaktes af en rådgiver?
Udfyld nedenstående og bliv kontaktet inden længe !

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked